Прогноза за времето
Прогноза за времето:
обилни дъждове,
придружени от купесто-дъждовни облаци.
А в моите очи...
небе от тих памук
сипе нежни мечти.
И след дъжда...
разходка
сред парфюм от узряла липа -
ражда се, расте и умира мечта.
Прогноза за времето -
уви, слънце...
© Ваня Все права защищены