14.09.2008 г., 23:33 ч.

Прогноза за времето 

  Поезия » Друга
527 0 0

Прогноза за времето 

 

Прогноза за времето:

обилни дъждове, 

придружени от купесто-дъждовни облаци.

А в моите очи...

небе от тих памук

сипе нежни мечти.

И след дъжда...

разходка

сред парфюм от узряла липа - 

ражда се, расте и умира мечта.

Прогноза за времето - 

уви, слънце...

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??