24 сент. 2007 г., 22:06

ПРОЛЕТ 

  Поэзия
761 0 13

  Идва пролетта, от слънчеви лъчи огряна,

красива, топла и засмяна.

 Завърнаха се щъркели от юг

да зарадват всички тук .

 

Най-щастливи всъщност са децата,

че дошла е пролетта и люшнали хорцата.

Птичките си свиваха гнезда

и пееха за гостенката пролетта.

 

Озелениха се дървета и тревички,

родиха се и още птички.

Цъфнаха прекрасните кокичета,

зарадваха момчета и момичета.

© Ивайло Валентинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??