Sep 24, 2007, 10:06 PM

ПРОЛЕТ 

  Poetry
762 0 13

  Идва пролетта, от слънчеви лъчи огряна,

красива, топла и засмяна.

 Завърнаха се щъркели от юг

да зарадват всички тук .

 

Най-щастливи всъщност са децата,

че дошла е пролетта и люшнали хорцата.

Птичките си свиваха гнезда

и пееха за гостенката пролетта.

 

Озелениха се дървета и тревички,

родиха се и още птички.

Цъфнаха прекрасните кокичета,

зарадваха момчета и момичета.

© Ивайло Валентинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??