28 мар. 2009 г., 17:37

Пролетно 

  Поэзия
458 0 3

 

 

 

Слънчице мое, огряло простора,

с нежна прегръдка стопляш деня!

Суетят се край мене забързани хора,

не виждат как цъфва навън Пролетта!

 

И звънкият славей деня ни оглася,

докосва със звуците нежни цветя!

А щъркелът клони в гнездото отнася,

лястовиците намират отново дома!

 

Изпълва се с вяра, с надежда душата,

че повече обич ще има в света!

И песен край нас ще смени тишината,

в очите на всички ще грей Светлина!!!

 

 

Колко ми се иска да вярвам, че ще дойдат по-добри дни за всички ни!!!

© Валентина Харизанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??