26 окт. 2013 г., 17:34

Пролетно 

  Поэзия » Другая
584 0 1

Пролетен сняг заваля,

розов и бял на парцали.

Нахлуват сега с пролетта

чувства отминали, стари...

 

Пролетен вятър довя

шепот от бездна далечен -

изпълват сега мисълта

спомени в части от песен...

 

Пролетно слънце огря

снега във косите сияйно,

но зима е вече дошла -

загнездена тя там е трайно...

 

Пролетно цвете разцъфна,

разпуква сега пролетта,

сърцето отдавна изсъхна,

погреба то там любовта...

 

Пролетно птиче запя

песен там нейде далече,

споменът в миг отлетя,

любовта е отдавна отминала вече...

© Диляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??