23 сент. 2006 г., 20:26

Промяна 

  Поэзия
782 0 0
              Какъв е смисъла да бъдем двама,
              след като се чувствам аз сама?
              Защо съдбата нас ни промени
              и завинаги един от друг ни отдели?
              Нашата любов беше толкова силна -
              на дълбоки чувства беше тя обилна,
              но щастието просто ни отмина
              и част от мен със тебе си замина!
              В сърцето ми, без теб остана празнота,
              над мен лежи като прокоба дяволска самота
              и от любовта ни единствено споменът остана,
              но за мене той е като жива рана!
              О, спомен горчив! Тръгни си от мене сега -
              не ме измъчвай, не ми припомняй любовта!
              Просто се махни от моето съзнание,
              за да не бъда повече в изгнание!
              Не искам да си спомням за това,
              колко бях щастлива, когато беше жива любовта.
              Искам само от спомена за теб да се отърва,
              за да мога живота си напред да продължа!

© Десислава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??