12 нояб. 2016 г., 17:15

Прошка 

  Поэзия » Философская
261 1 2

Всички за нея говорят –

прошка, та прошка.

Тя била скитница бяла –

броди като гаврошка.

Чака да ѝ продумат

насаме. Право в очите.

Бяга от гнусните глуми –

там ѝ скубят косите.

И си мълчи, и трае –

глуха за суетата.

И две, и двеста си знае.

Всекиму според душата.

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??