Nov 12, 2016, 5:15 PM

Прошка 

  Poetry » Phylosophy
259 1 2

Всички за нея говорят –

прошка, та прошка.

Тя била скитница бяла –

броди като гаврошка.

Чака да ѝ продумат

насаме. Право в очите.

Бяга от гнусните глуми –

там ѝ скубят косите.

И си мълчи, и трае –

глуха за суетата.

И две, и двеста си знае.

Всекиму според душата.

© Христина Комаревска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??