12.11.2016 г., 17:15 ч.

Прошка 

  Поезия » Философска
258 1 2

Всички за нея говорят –

прошка, та прошка.

Тя била скитница бяла –

броди като гаврошка.

Чака да ѝ продумат

насаме. Право в очите.

Бяга от гнусните глуми –

там ѝ скубят косите.

И си мълчи, и трае –

глуха за суетата.

И две, и двеста си знае.

Всекиму според душата.

© Христина Комаревска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??