Цигарата,
пепелника
и черупката,изгнила.
А вътре червей,
храни се с
това което другите повърнаха.
А бяха лакоми,
на дребно го дробяха,
сърцето ми
-малко и болнаво,
камъче червено
в черното море
останало.
Бутилката,чашата,отровата.
Горчи ми
по остри думи аз да лазя,
във погледи бездушни да се топля.
Изпивам я.....
Със вкус,целувките на
вчерашното “обещавам”е.
Билетът,огънят и утрото.
Прощално е....
Дърветата във огъня пропукват
Билетът във ръката ми
-чака.
Тръгвам.....
.....към гарата на изгревите млади.
На масата оставих,
цигарите с бутилката и пепелника.
© Киара Все права защищены