9.01.2007 г., 20:51 ч.

Прощално 

  Поезия
586 0 9

Цигарата,
пепелника
и черупката,
изгнила.

А вътре червей,

храни се с

това което другите повърнаха.

А бяха лакоми,

на дребно го дробяха,

сърцето ми

-малко и болнаво,

камъче червено

в черното море

останало.

Бутилката,чашата,отровата.

Горчи ми

по остри думи аз да лазя,

във погледи бездушни да се топля.

Изпивам я.....

Със вкус,целувките на

вчерашното “обещавам”е.

Билетът,огънят и утрото.

Прощално е....

Дърветата във огъня пропукват

Билетът във ръката ми

-чака.

Тръгвам.....

.....към гарата на изгревите млади.

На масата оставих,

цигарите с бутилката и пепелника.

 

 

© Киара Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??