2 окт. 2014 г., 10:41

Прощаване с лятото 

  Поэзия » Пейзажная
588 0 2

И вече капят първите листа.
И става лекичко студено.
Нима пристига есента?
Защо морето някак стене?

Ще има още топли дни.
Ще се топим от жегата на плажа.
В душата още топлина гори,
за зимни дни и есен влажна.

Морето ще оставим да почине.
Ще се усмихнем пак.
И чакайки и тази зима да отмине,
вървейки тихо по бургаски бряг...

18.08.2014 г.

© Красимира Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??