26 нояб. 2008 г., 18:37

Простено! 

  Поэзия
672 0 2

От утрото ти само аз останах спомен,

посипвам се по пясъка в съня ти,

ръцете ти, изписани, следи са ми,

да не заспя изгубена...

Изпивам те от есеннo сбогуванe,

във чуждите сълзи те раждам,

като хербарии с кичур от косите ми

измислям те... и пазя...

Днес вярата ми дрипава и бедна е

във зимата, която ми остави,

ще коленичи гола пред нозете ти

и ще простя на себе си...

 

© Ася Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??