29 янв. 2008 г., 09:03

Прости 

  Поэзия
500 0 9

Прости, че те докоснах.

Прости, че от устните ти жадно пих.

Като отрова се промъкнах

и във вените ти нокти впих.

Загубих представа къде съм, коя съм.

Зарих се в мечтата за полет и вяра

и тъй неусетно аз вкусих тъгата.

 

Връщам ти всичко накуп пропиляно.

Дано си оставил пътека

и спомен за мен под дъгата.

© Таня Кирилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??