14 мая 2005 г., 04:49

Прости ми 

  Поэзия
1506 0 2

                                "Прости ми"  устата тихо продумва,

                                далеч надмогнала ранимото днес.

                                "Прости  ми" и болката мигом изчезва

                                с утрото на новия ден.

 

                               А езикът в свади унесен -

                               потъпква поредни мечти.

                               Прости ми, о цвете в женска утроба,

                                желано и нежно, прости.

© Венцислав Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??