14.05.2005 г., 4:49 ч.

Прости ми 

  Поезия
1508 0 2

                                "Прости ми"  устата тихо продумва,

                                далеч надмогнала ранимото днес.

                                "Прости  ми" и болката мигом изчезва

                                с утрото на новия ден.

 

                               А езикът в свади унесен -

                               потъпква поредни мечти.

                               Прости ми, о цвете в женска утроба,

                                желано и нежно, прости.

© Венцислав Йорданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??