May 14, 2005, 4:49 AM

Прости ми 

  Poetry
1505 0 2

                                "Прости ми"  устата тихо продумва,

                                далеч надмогнала ранимото днес.

                                "Прости  ми" и болката мигом изчезва

                                с утрото на новия ден.

 

                               А езикът в свади унесен -

                               потъпква поредни мечти.

                               Прости ми, о цвете в женска утроба,

                                желано и нежно, прости.

© Венцислав Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??