12 авг. 2009 г., 09:28  

Прости ми, че не нося днес цветя 

  Поэзия » Любовная
1118 0 16

* * *

Прости ми, че не нося днес цветя:

самата ти си пролетна икона

и празнична е твоята душа,

в която слънчевите зайчета се гонят!

 

Тече на времето безмълвната река

и няма как обратно да я върна...

Как искам пред вратата ти да спра

и силно, с две ръце да те обгърна!

 

Илюзия е безметежният живот,

а още повече – мечтата да те имам!

Но всеки ден към теб ще диря брод...

и всеки път ще зная, че те има!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??