11 июл. 2007 г., 11:53

Простички неща 

  Поэзия
1006 0 25

                  
                    Дъжд вали.                                                                                         
                    Не. Бог идва
                    със небесните сълзи.   
                    ----------------------                
                    Падаща звезда.
                    Не. Светла диря,
                    отпътуваща към Бог душа.
                    ----------------------
                    Ледена слана.
                    Не. Лош късмет,
                    бяха  капчици  роса.
                    ----------------------          
                    Бягаща река.
                    Не. Пътуване.
                    Пътят вечен на вода.
                    ----------------------
                    Вятърът повя.
                    Не. Влюбване.
                    Целуна  мъж  жена.
                    ----------------------
                    Море,  вода.
                    Не. Тайна е.
                    Дете на майката Земя.
                    ----------------------
                    Облачета бели.
                    Не. Небесни 
                    птици  полетели.
                    -----------------------
                    Слънчева дъга.
                    Не. Просто красота
                    със усмивки на деца.
                    -----------------------
                    Аз сред всичкото това.
                    Не. Природа е,
                    прашинка съм във вечността.
                            --------------
        

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??