6 окт. 2023 г., 01:29

Просто да има 

  Поэзия
156 3 3

Секунда ми трябва... да натисна спусъка.

Секунда от моят живот... и тогава!

Тишина, защо... Боже, приеми ме с любов.

Враговете не изпитват вина... така е.

 

Смелите първи умират. Вярно е.

А вторите овации събират.

Грях, че кой го поръча!? Не знам.

Тишина, там в далечината камбана се чува.

 

Поклон, беше добър човек, но загина.

Поклон ли, но защо? Няма промяна.

Аплодисменти, ще скърбим, кога

на дата някоя, просто да има.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??