Секунда ми трябва... да натисна спусъка.
Секунда от моят живот... и тогава!
Тишина, защо... Боже, приеми ме с любов.
Враговете не изпитват вина... така е.
Смелите първи умират. Вярно е.
А вторите овации събират.
Грях, че кой го поръча!? Не знам.
Тишина, там в далечината камбана се чува.
Поклон, беше добър човек, но загина.
Поклон ли, но защо? Няма промяна.
Аплодисменти, ще скърбим, кога
на дата някоя, просто да има.
© Ангел All rights reserved.