15 нояб. 2011 г., 03:15

Просто жена 

  Поэзия » Другая
632 0 7

Забелязал ли си как ловко си играя

с думи, мисли, погледи и чувства?

Как се правя на луда, уж не зная,

че това, което правя, е изкуство!



Как те гледам с чисто примирение

и в сърцето ти най-нежни струни докосвам,

а всъщност в мен бушува нетърпение

да сваля маската, с която те омагьосвам.



Как говоря ти спокойно и мило,

как ти действам силно като магнит,

а в мен другото ми "Аз" се е свило,

като бомба със закъснител, като пръчка динамит.



Умея го, до съвършенство го умея

да изглеждам беззащитна и сладка.

Но съм силна, борбена, пред мен ще онемееш,

разбереш ли колко съм невероятна!

© Любка Янева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??