5 сент. 2009 г., 01:32

Просто така... 

  Поэзия
469 0 2

 

Понякога се будиш изпотен и с вик,
изплашен пак от черно-бели сънища.
Кошмарът се преплита в един изтъркан миг
и моето име прошепваш в просъница.

И идвам в съня ти с разпилени коси,
такава, каквато ме знаеш наистина -
да заместя кошмара с красиви мечти,
коя от коя по-съкровена и искрена.

За теб се раздавам – и пак, и отново.
Взимай всичко, което ти трябва.
Ще бъда до теб, ти бъди ми опора - 
и всичко все по-прекрасно ще става.

Просто така ще идвам в съня ти
щом, полубуден, повикаш ме тихо.
Просто така ти ела и кажи ми,
че ме обичаш… това ще ми стигне.


© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??