19 нояб. 2007 г., 09:15

Просто тяло 

  Поэзия » Другая
828 1 35

Късно е! Отдавна съм си тръгнала...
Обвивката ми тук е... просто тяло,
но няма ме - не съм се върнала,
а половинка бях - от неразделно цяло.

 

Късно е! Посоките са пред разделяне,
развързани са краищата на страха,
жребий за посочно разпределяне
и провлачени са стъпките в прахта.

 

Късно е! Сега не питам накъде!
Почивам от последното пътуване,
усетило е кървавото ми сърце,
че няма време вече - за сбогуване!

© Елица Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??