13 янв. 2015 г., 09:32

Простор 

  Поэзия » Любовная
292 0 0

Като гледам черния простор,

осеян с хиляди звезди,

сещам се за душата си затвор,

където оковани са за теб светлите мечти.

 

И като си мисля за него сега,

той навява ми тъга -

аз усетих на розата бодлите,

сиреч на любовта тъгите.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??