Наличието на безличие
води до безразличие...
Нека не се кълнем в идоли...
измислени! И не бъдем лекомислени.
И ако искаме на бис, отново
да бъдем хора не олово...
то тогава ръцете си да стиснем
Патриоти не, Богове о не...
Но и не на себе си да бъдем врагове.
© Ангел Все права защищены