Пушек се спуска по голо тяло,
по бедрото ѝ восък се стича.
И тая вечер не ѝ се е спало,
еротика скришом наднича.
Облечена плът с кожа от бяло,
в погледа мръсна искрица.
Разказва ми тихо как ѝ се щяло,
безсрамно мен да обича.
© Xxx Xxx Все права защищены