23.09.2021 г., 9:54 ч.

Пушек се спуска по голо тяло... 

  Поезия » Любовна, Еротична
592 0 3

Пушек се спуска по голо тяло,

по бедрото ѝ восък се стича.

И тая вечер не ѝ се е спало,

еротика скришом наднича.

Облечена плът с кожа от бяло,

в погледа мръсна искрица.

Разказва ми тихо как ѝ се щяло,

безсрамно мен да обича.

© Xxx Xxx Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??