Sep 23, 2021, 9:54 AM

Пушек се спуска по голо тяло... 

  Poetry » Love, Erotic
598 0 3

Пушек се спуска по голо тяло,

по бедрото ѝ восък се стича.

И тая вечер не ѝ се е спало,

еротика скришом наднича.

Облечена плът с кожа от бяло,

в погледа мръсна искрица.

Разказва ми тихо как ѝ се щяло,

безсрамно мен да обича.

© Xxx Xxx All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??