29 янв. 2024 г., 19:44

Пясък в шепата на вятъра 

  Поэзия » Любовная
138 5 8

ПЯСЪК В ШЕПАТА НА ВЯТЪРА

 

Въпросите ми са препратки

към думите във всяко ехо.

След отговора – твърде кратък,

съмнението става крехко,

 

тънее твърдата черупка,

в която вярата съзрява

и чака време – да се пукне,

неподатлива на забрава.

 

Тогава изворът ще тръгне

да утолява всяка жажда

и с истината – като трънче,

надеждата ще се възражда.

© Валентина Йотова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??