4 апр. 2008 г., 17:29

Пълнолудие 

  Поэзия » Другая
950 0 34
Луната е цяла. До пръсване.
С повърхностно бляскави лудости.
Каратово златна и лъсната.
Измамно богата на будности.


В очите и дремят хипнозите
и търсят безсънни зеници...
Кокетка, меняща си позите.
По-скромна от всички девици.


Нощта ще е дълга... и луда.
Звездите почти ми се смеят.
А аз... пълнолудно съм друга!
Защото съм тук и живея.

© Елица Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??