Apr 4, 2008, 5:29 PM

Пълнолудие 

  Poetry » Other
947 0 34
Луната е цяла. До пръсване.
С повърхностно бляскави лудости.
Каратово златна и лъсната.
Измамно богата на будности.


В очите и дремят хипнозите
и търсят безсънни зеници...
Кокетка, меняща си позите.
По-скромна от всички девици.


Нощта ще е дълга... и луда.
Звездите почти ми се смеят.
А аз... пълнолудно съм друга!
Защото съм тук и живея.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??