17 февр. 2022 г., 06:57

Пълнолуние 

  Поэзия » Любовная
376 3 3

Ще дойда тази нощ в съня ти

като внезапна светлина,

Там, в нейните очи ще видиш

цвета на моята мечта...

 

И ще ти каже, че ми липсваш,

че те очаквам в утринта...

И тихо, много,много тихо

аз ще се слея с пълната луна...

 

 

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??