Feb 17, 2022, 6:57 AM

Пълнолуние 

  Poetry » Love
377 3 3

Ще дойда тази нощ в съня ти

като внезапна светлина,

Там, в нейните очи ще видиш

цвета на моята мечта...

 

И ще ти каже, че ми липсваш,

че те очаквам в утринта...

И тихо, много,много тихо

аз ще се слея с пълната луна...

 

 

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??