17 февр. 2011 г., 16:31

Първа Любов 

  Поэзия » Любовная
606 0 0

Не можах да изживея любовта си с теб.

Не ти показах, че те обичам.

Бях глупава, странна, все още дете.

Можех само след тебе да тичам.

 

Имах думи и чувства. Разтуптяно сърце.

Имах обич и нежност за двама.

Дадох само мълчание и студени ръце.

Дадох всичко, за да те нямам.

 

Не разбра, че бе моята първа любов.

Че обичах те. Ти бе светът ми.

И ако някой ден четеш тези стихове, знай,

ти все още си в мен и в съня ми.

 

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??