Празник на труда е днес,
щастие масите жадуват.
Нека тези, що богати са кат Крез
по-хуманно да ги третират.
Първи май е в нашите сърца,
светлина пътя ни нека озарява,
хората искат простор, свобода,
а не само да се оцелява.
Тяхното достойнство не газете,
че и те имат право да са щастливи,
в душите си се вразумете,
бъдете по-човечни, справедливи!
© Георги Все права защищены