1.05.2021 г., 15:47 ч.

Първи май 

  Поезия » Гражданска
313 0 0

Празник на труда е днес,

щастие масите жадуват.

Нека тези, що богати са кат Крез

по-хуманно да ги третират.

Първи май е в нашите сърца,

светлина пътя ни нека озарява,

хората искат простор, свобода,

а не само да се оцелява.

Тяхното достойнство не газете,

че и те имат право да са щастливи,

в душите си се вразумете,

бъдете по-човечни, справедливи!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??