7 апр. 2019 г., 10:42

Първите стъпки на пролетта 

  Поэзия
324 1 2

На външен вид те гледам -  бяла, тиха, перлено красива

Отвътре - хаос, енигма 

и рок енд рол, със малко суета пенлива

Прехласнато се вглеждам, без да зная

творя ли или пък проучване ти правя...

 

Изглежда, че почти е пролет вече

 

със тебе си говорим отдалече

Ти казваш, че харесваш ми Поезията... много даже 

намираш я за мой особен интелект 

И аз съм много притеснен тогава

В земята на убитите поети, не е желателно да си поет 

 

Почти е пролет вече и аз и ти, и Фотев пием вино с лед. 

В поезията сме всички Живи, но само миг,

а след това 

Морето си Го взима,

взима ни и нас - и мен и моят интелект!

 

© Си Ляна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??