2 сент. 2015 г., 21:17

Пъстървата 

  Поэзия
771 0 2

Пъстървата се готви по закон
с търпение, защото тя е дива....
Босилек слагам... резенче лимон...
и ето – става още по красива!

 

Пъстървата от кожата събличам,
(като с жените – гола си я искам...)
Насладата започвам да извличам,
от нея - бавно... И със вкус изискан...

 

И щом от този вкус неземен
почувствам, че изцяло съм обсебен,
започвам да си мисля за жените,
как под плътта си крият  мисли скрити...

Като пъстърви - независими и диви,
попаднат ли в тигана на мъжете, 
те бавно свличат кожите красиви...

Босилекът за тях се сменя с цвете...

Насладата си идва – по закон,
когато бавно, бавно се извлича...
Със чаша вино, резенче лимон...
Ееех, кой, кажи, пъстърви не обича...?

© Георги Ванчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??