15 апр. 2014 г., 21:27

Пътека 

  Поэзия
331 0 0

ПЪТЕКА

 

Поех в живота в пътека

все  нагоре  и...

високо.

С  отговорност  и

самоконтрол  се  съюзих.

С  устрем  над

морето  бурно  прелетях.

Мъдрост  и  знания

помагат  ми  -  узрях.

Слънчеви  лъчи

обличат  ми  душата.

Божествен  извор

от  сърцето  ми  струи.

Стълб  от  светлина

в  мен  се  извисява.

Метеор  от  мисли

дните  промени.

 

От Бог дарение  приех.

 

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??