ПЪТЕКА
Поех в живота в пътека
все нагоре и...
високо.
С отговорност и
самоконтрол се съюзих.
С устрем над
морето бурно прелетях.
Мъдрост и знания
помагат ми - узрях.
Слънчеви лъчи
обличат ми душата.
Божествен извор
от сърцето ми струи.
Стълб от светлина
в мен се извисява.
Метеор от мисли
дните промени.
От Бог дарение приех.
© Крисимира Найденова All rights reserved.