19 мая 2006 г., 12:25

Пътуваме по стръмните пътеки 

  Поэзия
632 0 8
  • Пътуваме по стръмните пътеки
    на днешните копнежи и мечти.
    А вчерашните са отминали,
    за утрешните рано е, нали...
    Посоките се губят сред безкрая -
    с невиждащи очи ще ги следим.
    Дали по вярната сме тръгнали, не зная.
    Но, зная, че трябва да ги извървим.
    Животът е пътуване към края,
    а краят е началото на нов живот.
    Дълбоко в себе си копнея
    да бъда там със теб, Любов!

© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??