27 нояб. 2010 г., 15:21

Пътуване към слънцето 

  Поэзия » Белые стихи
717 0 0

ПЪТУВАНЕ  КЪМ  СЛЪНЦЕТО


Не знам  какво  си  ти  за  мен...

Дали  звезда  на  небето?...

Дали  мечта, изгряла  след  дъжда?

Или  откъснат  първи  цвят,

пленил  душата  ми.

Не знам  какво,  но  в  сън

изричам  името... на  Слънцето.

В  мислите  докосваш  ме

понякога.

Сърцето тръпне

от  неизгоряла  страст.

С  тебе  дишам  и  горя.

Ти  си  грях  несподелен.

Моя  болка - неизлечима.

Ти  си  светлината  в  мен...

и  в  моя  ден.

На  теб  аз  подарих  искрата

от  живота  си.

© Крисимира Найденова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??