26 мар. 2010 г., 12:07

Пъзел 

  Поэзия
378 0 0

                    ПЪЗЕЛ                     

 

Дните ни са навързани нишки -

черни със бели,

                   бели със черни.

Животът ни - пъзел

          от боси крачета,

                 охлузени колене,

                              разкривени сандали...

Спомен в браздите - смъртта ни

и черно-бял пъзел. За живота... който сме дали!

 

© Деметра Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??