26.03.2010 г., 12:07 ч.

Пъзел 

  Поезия
376 0 0

                    ПЪЗЕЛ                     

 

Дните ни са навързани нишки -

черни със бели,

                   бели със черни.

Животът ни - пъзел

          от боси крачета,

                 охлузени колене,

                              разкривени сандали...

Спомен в браздите - смъртта ни

и черно-бял пъзел. За живота... който сме дали!

 

© Деметра Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??