30 июн. 2013 г., 12:03

Questions 

  Поэзия » Любовная
493 0 0

Кой ли не иска да бъде щастлив?

Кой не мечтае за нежната ласка,

за топлата дума ще бъдеш ли жив,

за да си струва красивата маска.

 

Кой ли не иска в(ъв) мрака студен,

сгушен до друг да застане

или да вдигне купон упоен

от щастие, от сладка забрава.

 

Кой ли не иска да е като теб,

човек свободен, не си нещастен,

това си ти,

това е всеки от нас,

прекрасен - щом го поискаш,

ставаш изящен.

© Кристина Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??