Jun 30, 2013, 12:03 PM

Questions 

  Poetry » Love
486 0 0

Кой ли не иска да бъде щастлив?

Кой не мечтае за нежната ласка,

за топлата дума ще бъдеш ли жив,

за да си струва красивата маска.

 

Кой ли не иска в(ъв) мрака студен,

сгушен до друг да застане

или да вдигне купон упоен

от щастие, от сладка забрава.

 

Кой ли не иска да е като теб,

човек свободен, не си нещастен,

това си ти,

това е всеки от нас,

прекрасен - щом го поискаш,

ставаш изящен.

© Кристина Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??