6 окт. 2009 г., 21:48

Рани за спомен 

  Поэзия » Белые стихи
794 0 14

 

 

 

 

отдавна горчи

яснотата

до невъзможност

до всяка изгубена нежност

отдавна

е въздух продупчен луната

не стене

а как им се иска

да могат да сбъднат

съня си

ръцете ни

пулсиращо хладни

от нежност 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??