6.10.2009 г., 21:48 ч.

Рани за спомен 

  Поезия » Бели стихове
791 0 14

 

 

 

 

отдавна горчи

яснотата

до невъзможност

до всяка изгубена нежност

отдавна

е въздух продупчен луната

не стене

а как им се иска

да могат да сбъднат

съня си

ръцете ни

пулсиращо хладни

от нежност 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??